Saturday, 6 December 2014

MENTOR ANDA (SHAKLEE KEDAH)

Anda perlukn mentor??        


 Ya ecah adalah seorang MENTOR shaklee  ..
kalau nak tip ribu riban 
Nak sentiasa kekal positif 
dan rahsia mudahnya menjemput rezeki???
jom jadi ahli dalam family group jutawan terbaik dimalysia.. 
JUTAWAN SHAKLEE


Tuesday, 2 December 2014

KENAPA SHAKLEE????

 Salam semua.

nak STORY sikit  tentang MULA-MULA KENAL DENGAN SHAKLEE

Saya Siti Aisyah... pangillan ct atau ecah ja
Ecah dulu bekerja .. 
kini 
Ecah seorang ibu dan suri rumah sepenuh masa...
Ecah  bukan la pengemar makanan suplement ni...
tapi slepas ecah melahirkn wafa..ecah  mula mengenali shaklee... 
awalnya hanya suka2 nak berbinsnes dengan SHAKLEE 
sebab lihat kebanyakkan ramai ibu2 dan wanita di alam siber mjadi sid shaklee...
dan Ecah pun teringin mencuba dan mencari dimana hebatnya penangan shaklee ni sampai mana-mana group kesihatan atau rata-rata orang semua suggest SHAKLEE
bila di tanya suplement apa yang terbaik dan berkesan..Ya SHAKLEE...
SO Ecah pon buat keputusan untuk daftar diri sebagai sid SHAKLEE 

Ecah mula mencari sesorang yang tahu tentang SHAKLEE..
Dan jumpa sifu yg cukup baik dan tak jemu bagi ilmu..
dan kami ada group JUTAWAN yg paling hebat di MALAYSIA. (JUTAWAN SHAKLEE).

Bila dah join ecah mula amik suplement untuk diri sendiri untuk merasai apa kelebihan yang ada pada suplemen shaklee ni.

SET PENYUSUAN adalah set pertama yang ecah consume...
dan terbukti set penyusuan ni memang terbaik..
hasilnya susu makin meriah dan baby puas bila minum..
dan bonusnya wafa pon makin bertambah2 gebu dan membesar dengan cerdik orangnya.
dan saya mula amik set set yg lain sperti set kurus.set kcantikan...
dan yang paling best ngan shaklee tengah bulan mesti ada bones nya...banyak mana saya buat banyak tu saya dapat...dan saya ada sifu dan master serta group jutawan yang sentiasa beri tunjuk ajar dan ilmu2 yg diberi...

jadi rm 75 yg saya laburkan memang tidak sikit pon rasa merugi kan...ayuh ibu-ibu kakak-kakak adik adik dan para wanita di luar sana.. 

Ingin kenal dan merasai kesihatan bersama shaklee jom sertai  keluarga SHAKLEE
ecah..anda pasti tidak menyesal....

RM  75 KEAHLIAN
ataupon dengan pembelian 200UV
bersamaan RM 700++


Keluargavitamin.blogspot.com

Tuesday, 28 October 2014

Permulaan Baru

Bismillah..

Alhamdulillah dah dapat buat blog sendiri dengan bantuan encik suami. Nasib dia ada pengalaman handle blog ni. Tapi ala kadar la buat sebab dia pon bz skit..

Buat masa sekarang pelan-pelan belajar nak upload and post artikel tentang produk, harap sapa yang mahir dan lebih berpengalaman tu boleh membantu ya..

Kita mulai dengan sesi perkenalan dahulu noh..

Nama diberi Siti Aisyah Bt. Musa. Suri Rumah dan tukang jahit.
Suami Mohamad Firdaus Shukri B. Zolkifli salah seorang staff Jakel Cawangan Alor Setar.

Alhamdulillah dikurniakan seorang cahaya mata penyeri hidup kami yang diberi nama Wafa Aulia (kesetiaan kekasih). Dilahirkan pada 12.8.2013. seorang yang lincah dan aktif.

Blog ini saya akan berkongsi mengenai produk kesihatan dan cara penjagaannya insyAllah.

Salam.

Ibu Wafa.